Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
65 entries.
Trees, Gerti & Ellen van Stijn en hond Bolivar from 13-20 april 2013: La Chouette wrote on 28/11/2015:
Als je eenmaal een vakantie bij MidiMaison hebt doorgebracht ben je daarna voor altijd verwend Voor ons was het alweer de 6e keer. Ditmaal in La Chouette, Lugné. Fantastisch fijn, comfortabel huis. Alles gelijkvloers, goede insertkachel, 2 riante terrassen en een mooie tuin van waaruit je zo wandelingen * * * maken. De Orb op loopafstand, zodat onze Bolivar (Flatcoat)lekker af kon koelen. Vriendelijke hameau.
Wij kwamen om bij te komen en dat is uitstekend gelukt!!! Het mooiste weer van de wereld, dus iedere dag buiten ontbijten op het terras in de zon, op zondag uiteraard de markt in Saint Chinian (aanrader!), BBQ'en, wandelen, fietsen, luieren, wijnen proeven en kopen (ook een aanrader!), dagje Mont Pellier (alweer zo'n aanrader )
Wij hebben de accu weer opgeladen voor ons hoogseizoen in de -evens mooie- Auvergne. Op de Languedoc en MidiMaison zijn we nog lang niet uitgekeken. Dus Au Revoir Monique, Reinoud, Boefje en PicoBella !
Lieve groeten van Trees, Gerti en Ellen van Stijn en een dikke knuffel van Bolivar
Fam. Spiekerman from Les Terrasses 2 september 2012 wrote on 28/11/2015:
We hebben een week doorgebracht in het huis Les Terrasses, een prachtig en schattig huisje, midden in het Middeleeuwse dorpje Vieussan. De inrichting was erg smaakvol en helemaal passend bij de sfeer van het dorp en het huis. Je had prachtig uitzicht over de Orbs-vallei. De terrassen, waar het huis haar naam aan dankt, waren helemaal uniek. 's Ochtends ontbeten we op het bovenste terras, 's avonds aten we vaak op het onderste terras bij het zwembad en de buitenkeuken. Het was heerlijk om op een van de comfortabele zitjes bij het zwembad over de mooie stenen muurtjes en de Orbs-vallei uit te kijken. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Jan, paola, Frederieke en Cathalijne from l'Amandier 27 juni 2012 wrote on 28/11/2015:
Heerlijke vakantie gehad in een comfortabel en sfeervol huis in een prachtige omgeving.
Wij zijn als een blok gevallen voor Cazo en de Languedoc. De rust, de stilte, schitterende natuur en het heerlijke weer nog eind oktober, fantastisch!
Onze dochters vonden het hier ook geweldig met alle dieren. Iedere dag zijn ze, zelfs als we al een lange wandeling achter de rug hadden, met de schaapsherder meegeweest.
Het Oppidum d'Enserune vonden we heel interessant. Bij het naastgelegen plaaatsje Colombiers kun je prachtig langs het Canal du Midi wandelen.
Ook hadden we de racefiets meegenomen. De colletjes zijn ook voor beginners goed te doen en leveren prachtige vergezichten op.
Eric en Janai from Les Hirondelles, 14 mei 2008 wrote on 28/11/2015:
Dit jaar waren we voor de eerste keer op vakantie in de Languedoc.
Bij het zoeken van een leuk plekje belandden we op de site van Midimaison en kozen we voor Les Hirondelles in Roquebrun. Het bleek een voltreffer want wat hebben we genoten van de prachtige omgeving en de uitstekende vakantiewoning Les Hirondelles.
Een ruime, schone en prettige vakantiewoning met een prachtig uitzicht.
Alle informatie klopte en de gehele sfeer maakte dat we door de vele leuke plekjes om te wandelen, het heerle hebben enorm genoten van het huis, helemaal geweldig!
We hebben een bezoek gebracht aan Beziers, Carcassonne, Saint Chinian, Roquebrun, Vieussan en Olargues. Verder geweldige wandeling gemaakt: Colombières de Gorges. Mooie tocht, goed schoeisel wel noodzakelijk! Tocht duurt geen 5 uur maar 3,5 uur als je goed doorloopt.
Verder hebben we heerlijk gegeten bij Fleurs d'Olargues en le Faitout! Aanraders!
Helaas zit het er weer op. Zoals vrienden ons dit huis hebben aanbevolen zullen wij het ook zeker weer doorgeven aan anderen!
Ruby Prince from La Grange, Roquebrun 24 mei 2015 wrote on 28/11/2015:
We enjoyed our week at La Grange immensely!! We highly recommend this villa and the village of Roquebrun as well. The villa was spacious, gorgeous and beautifully maintained - inside and out - and the village was a real bonus - a treat to visit and explore!

We were 7 adults and found the villa to be perfect for our needs. We would return in a heartbeat!!