Ecrire un avis sur La Vieille Grange

Rated 5,0 out of 5

Nous avons été charmé de notre semaine à la Vieille Grange. Superbe demeure, très belle région ou il fait bon vivre. à refaire!

Gogioso Marie-Line
Rated 5,0 out of 5

We enjoyed our week at La Grange immensely!! We highly recommend this villa and the village of Roquebrun as well. The villa was spacious, gorgeous and beautifully maintained – inside and out – and the village was a real bonus – a treat to visit and explore!

We were 7 adults and found the villa to be perfect for our needs. We would return in a heartbeat!!

Ruby Prince
Rated 5,0 out of 5

Prachtig groot huis.. Mooi onderhouden, fijne keuken en goede bedden.. De houtkachel geeft in de avonduren lekkere warmte en als je niet wil stoken elektrische kacheltjes..

In de omgeving voldoende te doen; op 800 mtr een leuke wijnbar met tapas ( t.o. La petit Nice), een bakker en een kleine super voor de kleine noden.. Het restaurant voor het huis is geen aanrader, maar de omgeving heeft voldoende eetgelegenheden verder. Prachtig wandelgebied vanuit het dorp of even verderop de Gorges d’Heric en Olargues.. De beheerder Monique staat direct klaar als er wat nodig is.

Irma Karin en fam.
Rated 5,0 out of 5

We hebben enorm genoten in dit mooie huis met 3 families met kinderen tussen 1 en 8 jaar. Het huis staat lekker centraal in Roquebrun en de ijsjes, broodje en terras zijn op loopafstand. De tuin heeft iets magisch met de kapel op de achtergrond. Jeu de Boule om de hoek en de rivier die maar doorstroomt. Het zwembad was koud ( 1e week mei ) en bracht iedere dag de juiste verkoeling. Heerlijk buiten gegeten ‘s avonds en ‘s ochtends de zon door de ramen als de luiken opengaan….

Een aanrader wat ons betreft.

Fam Dekker
Rated 5,0 out of 5

Dit jaar voor de 2e keer de zomervakantie in La Veille Grange doorgebracht met kinderen en kleinkinderen. Wat een genot. Het enorme huis, de prachtige tuin, het zwembad, de schitterende omgeving, het weer. Beter kan haast niet.

Kerkman