Las Combas****. Een zonnige, fraai verbouwde "cave" met schitterend uitzicht
en grote tuin met zwembad.

Geschikt voor 6 personen.

Gelegen aan de rand van het rustige gehuchtje Tudery, op slechts enkele kilometers van Saint-Chinian met z'n gezellige markt, biedt Las Combas een prachtig panorama van wijngaarden en rotsformaties dat typerend is voor het landschap in dit gebied.

Het huis is recentelijk volledig gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen waaronder een Siematic keuken (met inbouw-oven, -magnetron en -afwasmachine), een moderne gietvloer met vloerverwarming en een efficiente houtkachel voor de gezelligheid.

Via de grote glazen deur komt u binnen in de grote hal, met open keuken en trap naar de eerste verdieping. Beneden bevinden zich verder een 2 p.slaapkamer, wc met aparte wastafel en de salon/ eetkamer met z'n grote openslaande deuren die toegang geven tot het ruime terras (40m2). Dit terras is gericht op het Zuid-Oosten, dus heerlijk ontbijten in de ochtendzon.

Als u de trap neemt naar de eerste verdieping komt u eerst in een grote ruimte, die in open verbinding staat met de verdieping beneden. Dit is een multi-functioneel vertrek waar u rustig kunt lezen of werken (er is wifi) en er is ook een 2-persoons bedbank.
Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de slaapkamers en de 2de badkamer.

De "ouder slaapkamer" heeft grote openslaande deuren naar het balkon en een bad op pootjes (van waaruit fraai zicht op de prachtige rotspartijen), een aparte douche en een afgescheiden wc.

Alle deuren in het huis zijn gemaakt door de plaatselijke timmerman en zijn van kastanjehout.

De tuin heeft verschillende niveaus. Voor de entree een tuin met een Franse sfeer, met grind en een mooie olijfboom.
Een heerlijk plekje voor de "apéro" in de late middagzon!
Vandaar gaat er natuurstenen trap naar de benedentuin en het zwembad. Het zwembad heeft een met riet bedekte pergola zodat u kunt kiezen voor de zon of voor de schaduw.
Hier vindt u ook de wasruimte, een Weber BBQ en een kleedhok dat tevens ruimte biedt om evt. fietsen binnen te stallen.

Dan is er nog een trap verder naar beneden, naar de privé parking. Hier kunnen makkelijk 3 auto's staan.

Het huis is sfeervol ingericht, met moderne meubels maar ook mooie antieke kasten.
Echt een heerlijk, ruim en licht huis, geschikt voor ieder seizoen.

Wegens de open trap, de horizontale spijlen van de balustrades en het zwembad, is Las Combas niet geschikt is voor kleine kinderen van 1 tot 6 jaar...

Prévisions météorologiques
Tudery